Pages

Mee Cambong Special di Tumpat Kelantan


Gambar Google

Siapa yang berkunjung ke Kelantan, moh le singgah di
Kak Mah Mee Cambong dekat Pengkalan Kubor, Tumpat Kelantan( sebelah kedai Noriza Restoran). First Budu dengar, macam pelik je. Budu ni pelik2 memang tak layan.
Disebabkan Mymom asyik ajak je...pergi la juga. Lepas shopping kat Tesco terus ke Pengkalan Kubor, kebetulan gak sedara mara and mymom asal kat situ, Kg.Geting.

Selain Mee cambo @ cambong ni, ada juga ais krim kepala yang dibuat sendiri, kalau standart diorang panggil ABC Ais Krim. Ais Krim kelapa tu diorang bikin sendiri, memang sedap...dicampur plak dengan cendol dan kacang merah.  Hurrmmmm dap...

2 comments:

  1. sedap tuu bilis. sy yg duk kt klantn pn tk pnah prgi kt situ, ada masa nk pergi laa hihi

    ReplyDelete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal