Pages

Dari Gedenpol Hingga Kurus

Assalamualaikum,

Zaman sekarang zaman dimana semua orang nak cantik dan menarik. Aku tak ketinggalan untuk jadi ohsem juga tapi untuk kurus pasti bukan
satu kerja mudah. Aku ambil masa dua tahun lebih untuk jadi seperti hari ini. Aku try pelbagai cara tapi cara terbaik aku pernah try, aku makan

bihun, apple hijau dan green tea setiap hari selama 3 minggu and berat turun 11KG you olls. Haha... Doktor cakap faktor obesiti menjadikan seseorang susah untuk mengandung tapi sebenarnya berkait jugak dengan rezeki. Bila kurus tak ada juga mengandung ke huhu... Tapi sekurangnya keyakinan tu makin pulih daripada merudum jatuh dan tenggelam. Sepanjang jadi blogger, sekali tak pernah aku join lepak dengan mana-mana event bloggers, sebab malu punya pasal. Bila kerja, komited plak dalam kerja lagipun kerja account tak ada life. Balik lewat, makan tak menentu and tekanan perasaan aku dibuatnya. Sekarang ni relex sikit.... hihi.
Apapun jangan kurus untuk cantik tapi kuruslah untuk sihat. Mana tau rezeki dapat anak kembar 8 bahahahaha melawak je.

6 comments:

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal