Pages

Dinner Time


Hari tu, wawa belanja Budu makan maggie udang, kali ni Budu nak belanja dia balik. Konon balas budi la. Haha. Tapi...memang niat Budu bila hujung bulan ni nak belanja Wawa makan, lagipun anak-anak dia masih di kampung jadi boleh 'pinjam' dia sekejap untuk ajak teman makan malam. Budu ni tak suka makan sorang-sorang, kalau sorang jawab dia tak lalu la nak makan. Duk rumah pun ,
makan maggie rameng tu je. Jemu! Kali ni ke Secret Recipe, teringin nak minum coffe mocha. Budu ni alah kopi tapi boleh la cuba sekali sekala. Saja cari penyakit, esok confirm tak boleh celik mata. Ini pun masih rasa nak muntah, tak sedap badan. Sambil makan sambil borak, sambil nangis..huhu sedih!. Thanks to wawa teman BB makan malam. Taklah semewah mana, itu je yang mampu. Kalau kaya kita pi hotel 5 bintang noh!!! Thanks juga sudi dengar luahan hati kita hehe. Tak ada cerita apa pun cuma cakap dengan dia, sunyi dok rumah lelama. Nak kerja, tapi memikir nak cuti lagi bulan 10, nak ke company bagi cuti lagi. Better cuti sampai hujung bulan 10, bulan 11 baru kerja balik.  Apapun, itu gunanya kawan, bukan nak dia dengar sangat masalah kita pun, cuma nak lari sekejap dari stress. Ambil masa untuk keep calm. Gantung rasa sakit tu kat pagar rumah jap.

2 comments:

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal