Pages

Ghaib Waktu Tidur

Ngerikan tajuk ni, tambah pula dah nak maghrib. HEHE. Beberapa minit yang lepas, abang tanya aku "Semalam, abang panggil
Na...Na..Na tak ada .". Budu pun cuba flashback balik. Puas fikir part mana yang dia cakap Budu tak ada ni, padahal semalam Budu nyenyak je tidur. Tak ada pula dengar suara dia memanggil. Lena je Budu tidur, tanpa gangguan lagi.
 Aneh.
Sambung abang lagi "Bila tengok Na berpaling  baru nampak Na ada." Seram pula Budu dibuatnya. Tapi serius memang semalam Budu langsung tak dengar abang ada panggil, maybe terlalu penat sebab Budu tidur jam 3 pagi sebab tunggu kain dalam mesin basuh siap spin. Tunggu je, tak jemur pun HIHI.  Selalunya kalau dengar abang punya jam bunyi, mesti BUdu terjaga dari tidur, tapi dua tiga menjak ni asyik terbabas je, tak sedar langsung bila matahari naik. Rasa macam sekeliling senyap dan sunyi.

2 comments:

  1. Maybe la Mas. Tidur mati..orang campak buang kelaut pun confirm tak sedar hehehe

    ReplyDelete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal