Pages

Raya Berakhir Badan Naik

Bangun awal pagi tetiba teringin nak drive jauh. First, buka almari...Ahh banyak pula kemeja. Sebelum ni beli rasa macam tak cukup je kemeja kerja. Bila
duduk umah, malas pula nak melaram pakai kemeja 24 hours. Dress maroon jadi pilihan kalbu. Dress yang beli dengan harga Rm45 dari IG. Tak berkeyakinan betul nak gayakan, memandangkan berat makin naik.
Tadi, balik rumah, mandi terus timbang nampak 55kg berbanding last week 58kg. Alhamdulillah... Mungkin juga sebab Budu cepat penat dan tak berapa sihat dua tiga hari ni. Makan pun asyik makan maggie je. Nak makan nasi rasa nak muntah. Maggie je yang membangkitkan keinginan makan. If tak bagus makan selalu tapi cuba juga makan apple atau nestum nak bagi ada tenaga. Kalau tanya target berat ideal yang Budu nak, mesti Budu nak 47kg. Itu dah memadai.

10 comments:

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal