Pages

Muka Blog Baharu

Assalamualaikum & selamat pagi,

Akhirnya siap juga Budu design templete blog yang baru. Header pun buat baru. Kesnya 2 minggu lepas Budu nak setting sidebar je, masa test paste code tu Budu ter-save pula + lupa code asal. Terus gelabah la sebab background tak boleh setting or tukar warna.
Jadi Budu memandai pergi copy templete member and paste, habis semua widget keparit. Nak tak nak kena buat baru and....inilah hasilnya. cantik tak? Tak cantik? okey fine sedar diri tak hebat...majuk T_T Apapun cukup la setakat ni, tak kuasa dah den nak ngedit lagi...dua malam bersengkang mata.  Budu kekal juga dengan nama blog Budubilis cuma header Budu buat ayat 'trademark'  baharu. Thanks pada rakan blogger yang sudi bagi pendapat and idea. Feeling syok jap hehe...
 Budubilis l OfficialBlog

10 comments:

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal