Pages

Muka Blog Baharu

Assalamualaikum & selamat pagi,

Akhirnya siap juga Budu design templete blog yang baru. Header pun buat baru. Kesnya 2 minggu lepas Budu nak setting sidebar je, masa test paste code tu Budu ter-save pula + lupa code asal. Terus gelabah la sebab background tak boleh setting or tukar warna.
Jadi Budu memandai pergi copy templete member and paste, habis semua widget keparit. Nak tak nak kena buat baru and....inilah hasilnya. cantik tak? Tak cantik? okey fine sedar diri tak hebat...majuk T_T Apapun cukup la setakat ni, tak kuasa dah den nak ngedit lagi...dua malam bersengkang mata.  Budu kekal juga dengan nama blog Budubilis cuma header Budu buat ayat 'trademark'  baharu. Thanks pada rakan blogger yang sudi bagi pendapat and idea. Feeling syok jap hehe...
 Budubilis l OfficialBlog

10 comments:

  1. Replies
    1. Tq. Tu pun dua hari suntuk mengadap. Dah lama tinggal kerja-kerja ngedit nih

      Delete
  2. Cantik header awak dan blog nie pun nampak cute sgt... =)

    ReplyDelete
  3. cantik dan perlu dipercantikkan sikit lagi kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi2 kak wa...haha dah siap dah. Malas nak edit lelebih. penat. :) 10 taun skali edit :P

      Delete
  4. Replies
    1. Kena buat perubahan la Mar,tak boleh dok takat tu je lagipun jemu la orang nak tengok nanti haha

      Delete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal