Pages

Tukar Nama Blog

Assalamualaikum & Selamat Pagi,

Dah berminggu Budu fikir  nak tukar nama blog, memang blog ni biasa dikenali dengan nama Budubilis tetapi sometimes ada banyak masalah terutama bila orang nak panggil kita, what should i call you?Budu? Sometimes menjadi persendaan orang.
Nak kecil hati pun tak boleh sebab kita sendiri yang taruk nama macam tu. Hello...itu nama blog bukan nama i! Apapun orang dah biasa panggil Budu so nak tak nak dalam terpaksa tu kena juga pasrah. Apa pendapat kawan-kawan? Patut ke Budu tukar nama blog? atau hanya ubah nama panggilan dalam muatkan post?

11 comments:

  1. Alamak, klu ikut nama blog, entah apa orang nak panggil saya....nota @ kopi? hehe aduhaiii ye lah kan :p

    ReplyDelete
  2. ubah nama panggilan masa post entry okay je, hihi. kalau tukar nnt hilanglah trademark budubilis tu. sayangla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Memang sayang tapi benci orang panggil Budu...Budu...siap kena nganjing lg

      Delete
  3. rugila tkar nama budubilis..nnt org xknal..huhu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Hye Aina..
    mungkin boleh tukar nama utk post entry je..
    Nama blog biarlah kekal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam kak. ALa..Orang dh biasa panggil Budu, seganlah... :(

      Delete
  5. syg la tukar tp ap slhnya kn bg nafas baru.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajatnya macam tu la tapi terfikir juga kot2 orang xkenal sebab dah biasa dengan nama Budubilis kan

      Delete
  6. Salam, nama blog bunda DARI HATI BUNDA.. Boleh panggil BUNDA jer..

    ReplyDelete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal