Pages

Ulangtahun Kelahiran

Tahun yang banyak dugaan dan tahun yang banyak kehilangan adalah tahun yang mengajar Budu survive untuk hidup dan fikir tentang masa depan. Mana boleh macam dulu lagi. Gila hiking, gila bersukan. Cuma sekarang gila juga tapi gila
travel baru nak bermula. Haha. Alhamdulillah genap usia Budu 28 tahun hihi. 18 oktober ritu lagi, sekarang baru nak update. Ambik mood sat. Tak ada hadiah pun cuma hadiah untuk diri sendiri pergi travel Jepun tu je lah. Abang pun belanja Budu makan dekat Secret Recipe makanan fav Budu Vietnamis Beef Noodle Soup sebelum dia pergi outstation. Setiap tahun itu je lah aktiviti. Kadang malas nak membazir. Kita nak wish itu ini memang mudah tapi orang yang nak mengumpul duit and kerah tenaga cari rezeki tu, perit. So thanks pada Juki hadiahkan Budu sepasang baju kurung dari butik BellaAmara. Baju tu Budu dah pakai masa raya ritu. Cantik. Thanks a lot for everything you done to me and for me. Hanya Allah boleh balas. :) and also thank you to myboy stand on myside alltime.

8 comments:

  1. Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    +++++
    Hello! Ini bukan spam! Matlamat hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
    Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
    Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
    hormatnya
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday Budu!
    Stay strong.

    ReplyDelete
  3. Lama tak singgah sini.. Blog pown dah bertukar wajah.. cantik ngat.. Pape pown epi bedeyy... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum. Thanks Lea. Samalah saya pun dah jarang blogwalking. sorry sangat

      Delete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal