Pages

Cameron Highland : Photoshoot


Assalamualaikum & Salam sejahtera bagi yang bukan beragama islam. Happy Christmas dan selamat bercuti juga. Ada antara korang yang syok tengah bercuti di kampung halaman, maybe hari ni dah bertolak balik ke Kuala Lumpur sebab esok bermulanya tugas seperti sediakala. Budu tak nak cerita panjang. Kali ni Budu nak share beberapa keping gambar yang Budu sempat ambil untuk sesi photography di Cameron Highland. Ini entah kali ke berapa Budu datang ke Cameron. Rasanya
kerap juga. Al maklumlah Budu jenis suka berjalan. Setakat drive dalam Malaysia ni bagi Budu celah gigi je hihi...





Korang mesti tau bahawa ladang BOH ada 3. Yang Budu pergi ni adalah yang ke dua dan terletak di tengah-tengah bukit. Jalannya korang perlu masuk melalui jalan ke Gunung Brinchang. Dia punya view Budu boleh cakap, memang ohsem giler, cantik dan tenang sangat-sangat. Tapi elak berpakaian macam Budu kat atas sana, buat penat je. Haha Susah nak berjalan and korang kena tahan kalau ada orang jeling semacam tu.


No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal