Pages

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom






Selepas 4 tahun kot, saya tak join sebarang segmen. Malas? Tak aktif blogging? Pun ya juga... Untuk join segmen ni dia minta komen tentang blog dia. Ini komen beta..haha..

Komen:

Bagi pendapat saya, blog beliau sangat tersusun dan teratur, simple dan juga tidak jemu mata untuk membaca setiap entry yang dipostkan. Setiap entry yang di tulis juga menarik dan ada pelbagai info untuk manfaat semua.

Untuk join segemen ini, korang boleh melewati blog beliau, just click banner di atas. Beliau menjanjikan hadiah yang menarik. Yang penting bloglist uols..

11 comments:

  1. All the best.
    Thanks singgah di My Blog My Stori

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama & follow sini :D

    ReplyDelete
  3. terima kasih join segmen saya ni setelah 4 tahun tak join sebarang segmen hehe. terima kasih juga for the comments. really appreciate it. and sebenarnya saya first time jejak kaki di sini. done follow! :D

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  5. uwahhhh lma betul tak join segment. goodluck jugak tau

    kalau x keberatan jemput la support giveaway ni jugakkk heee

    http://www.zukidin.com/2018/08/guess-my-weight-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. tahniah budu menang! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-special.html

    ReplyDelete
  7. hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks

    ReplyDelete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal