Pages

[GAMBAR] Cantiknya Lukisan Ni!

Teringat time sekolah dulu, jari ni tak kaku untuk melukis. Sekarang dah keras, nak melukis balik pun tak tau dah campur colour Huhu..Sedihnya. Apapun layan lukisan cantik dibawah :

Nasi Goreng Kunyit Simple

Gambar Hiasan
Assalamualaikum ^_^

Selamat Pagi & Salam Subuh. Bangun awal hari ni sempat buat nasi goreng kunyit. Tak tahu ke? Ish3...Nasi goreng kunyit ni orang

[GAMBAR] Di Sabit, Kantoi Berzina Dengan Isteri Orang

Assalamualaikum

Kejadian berlaku di Bachok, Kelantan, Seorang lelaki parah dibelasah dan dilibas dengan objek

Botfly Berbahaya



Tadi Budu buka facebook terbaca pula berita hari ini tentang seorang lelaki cina yang baru pulang dari Afrika
terkena botfly ni. Apa tu botfly? Budu pun tak tahu. Bila di search barulah Budu tahu botfly ni apa. Botfly ni sejenis lalat yang hinggap di badan manusia dan meninggalkan telurnya, disebabkan suhu badan manusia telur tadi akan menetas dan menjadi ulat. Ulat tu akan tinggal di bawah lapisan kulit dan didalam daging manusia atau haiwan. Lava botfly

Apabila Lelaki Kacak Selfie

Apabila lelaki kacak berselfie mesti nampak kacak. Kacak ke? Hehe...

[Gambar] Visit Scotland

Assalamualaikum

Beberapa gambar menarik untuk dikongsi, maybe ada yang bercadang untuk melawat Scotland. 

[Gambar] Bumi Palestine

Assalamualaikum

First, Budu nak minta maaf sebab pertontonkan gambar sebegini, Apapun tidak lain dan tidak bukan, sekadar untuk mengajak kawan-kawan sama-sama berdoa, berharap dan memikirkan

Area Mee 'Celup' Di K.L

Assalamualaikum
Entah macam mana Budu boleh terfikir nak buat entry macam ni  huhu tapi penting juga kan bagi
COPYRIGHT@Hak Milik Kekal