Pages

Setuju

Alhamdulillah atas segala nikmatNya dan segala ketenangan serta doa yang dimakbulkan. Selama ni puas Budu pujuk abang supaya join Budu travel, sebab Budu minat sangat. Dah lama Budu travel cuma dekat dalam Malaysia sahaja. Ke Jepun hari tu pun ada

Keldai Yang Tidak Mengenal Diri

Bak kata pepatah, CAKAP SIANG PANDANG-PANDANG, CAKAP MALAM DENGAR DENGAR. Itulah yang berlaku pada seorang hamba ALLAH ini. Bila Budu taip perkataan 'TQ', dia tanya apa tu? Budu macam blur kejap...biar betul tak tahu, atau dia

Dilabel B.O.D.O.H

Assalamualaikum...

Waktu orang lain lelapkan mata, Budu pula celik mata. Cuba tidur tapi mata tetap tak mau lelap. Sekali teringat blog ni yang dah lama berlalang. Last update hari tu Budu ada cerita pasal Budu nak repeat exam STPM kan. Serius? Eh kenapa pula,

Umur 28 Ambil STPM

Meh Budu cerita sejarah kat korang, masa Budu 2 tahun Budu ada operation paru-paru and berlaku kesilapan sebab doc terlebih dos masa bagi ubat bius dan menyebabkan kesan pada IQ. Budu pun tak tahu proses atau kaitannya bila orang sekeliling layan macam Budu stupid sangat serius kecil hati. Budu ramai kawan sekolah, saudara mara jadi cikgu...kekadang dia jeling je pada Budu, ada

Restoran Maggie Ketam Tersohor


Restoran Maggie Ketam Power yang terletak di Jalan Jurutera, kampung Sri Aman, Puchong, Selangor menjadi tarikan pemburu makanan macam Budu ni. Pertama kali Budu cuba, perghhhh dia punya kuah tu memang sedap dan kena dengan maggie. Kat restoran maggie ketam power
COPYRIGHT@Hak Milik Kekal