Pages

Berkawan tapi 'TAK LEKAT'

Memang sifat perempuan kan suka mengadu masalah pasal kawan perempuan yang begitu, yang begini. Ada sahaja yang tak kena. Dia tanya dalam banyak kawan you, semua tak lekat. WHY?

Kerana 'KARMA'

Hari ini saya jadi teruja menonton cerita 'KARMA' di Youtube. Rancangan daripada Indonesia ini membongkar kisah-kisah mistik, ilmu ghaib, pendamping dan sebagainya. Saya bukanlah seorang yang kuat semangat tetapi saya cuba menonton untuk melihat pengalaman orang lain yang mempunyai masalah mistik. Adakala saya

Projek Rumah Enjin Air

Alhamdulillah. Abah sudi bantu buat tapak rumah untuk enjin air. Itupun maybe ayah la kot yang pujuk. Di kelantan masih ada yang pakai air telaga@air bawah tanah ni. Super jimat dan mengurangkan kos tetapi

Hiking Gunung Berembun N9: Terbuka Pada Yang Berminat


SANTAI HIKING KE GUNUNG BEREMBUN TELAPAK BURUK, NEGERI SEMBILAN dibuat oleh kawan saya Kak Mid and Kak Ida. Perancangan awal diorang nak bawa anak yatim dalam program ni tapi ditangguhkan pada tarikh tu sebab nak dekat puasa kan. Jadi Kak Mid nak ambil tarikh tu dan buat juga program hiking santai ni ke G.B

Deco Rumah Baru

Deco pilihan tetapi bergantung pada bujet juga
Balik cuti raya, saya langsung tak pergi beraya, kecuali rumah parents. Banyak masa di habiskan dengan settle hal rumah baru.  Semalam, dua kali Budu terjah G-Orange, Tunjung. Mula-mula, kami beli dapur and lampu chandelier untuk ruang tamu. Kali ke dua
COPYRIGHT@Hak Milik Kekal