Pages

PUISI : Soalan Tiada Jawapan

Bismillahirahmanirahim,

Tatkala mata terbuka hati tertutup,
Cinta tanpa rasa,
Sayang berlandaskan benda,
Aku tertanya apakah kita?

Hari ini berdosa esok bertaubat,
Hari ini buat lagi esok menyesal,
Tak ada kesudahan dalam kehidupan,
Adakala terdetik hati rasa tidak berguna,
Namun,

Wanita minat memancing?

Assalamualaikum.
Gambar hiasan

Kerap orang 'bertanya khabar' tentang hobi yang selalu dipelopori oleh majoriti lelaki. Budu sama seperti wanita lain juga, tak minat pun dengan aktiviti memancing pada mulanya, berpanas dan merentungkan kulit. Segalanya berlaku salepas Budu keluar dari wad and duduk dirumah hampir dua bulan lebih tanpa beraktiviti lasak selepas stop hiking.

Terserempak dengan Ex-Bf?

Assalamualaikum,

Wah! Wah! tajuk...kemain.

Al-Kisah terjadi bulan lepas, masa tu Budu ke IOI MALL ada family lunch. Masa tengah pusing-pusing, perut rasa memulas terus den terkejor pergi toilet. Masa tu tiba-tiba teringat ex bf. Berjalan tak sampai berapa langkah Budu terpandang

Bulan ke-2 Seorang Pelajar


Prof Kesayangan
Assalamualaikum,

Genap dua bulan Budu menjadi seorang pelajar. Bulan pertama excited-lah, masuk bulan kedua, lambakan kerja rumah semakin bertambah-tambah. Ah! ambil 4

(2017) Sindiket Penipuan Melanjutkan Pelajaran Ke UITM

Assalamualaikum, salam ukhwah kepada rakan blogger dan pembaca. Belum terlambat Budu ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha. Kesibukan kerja dan tugas menyebabkan Budu langsung tak ada masa untuk jenguk blog yang dah usang dan berhabuk ni. Lagipun tak ada peluang nak fikir apa-apa idea nak dimasukkan ke dalam blog ni. Menjadi penulis blog pun dah kena bersaing sekarang terutama blog personal macam Budu ni.
COPYRIGHT@Hak Milik Kekal