RAKAN BLOGGER'S

Seberapa Banyak Perubahan

Dari tadi Budu belek gambar lama, zaman chubby mubby, zaman jadi 'hippo',jelek amat sih. Haha.. Budu ambil masa dua tahun untuk jadi seperti hari ini, tak bangga tapi alhamdulillah. Tapi apa guna kalau gemuk kita sihat, happy tapi kita kurus, sakit dan menderita. Uik! Dasyat tu. Apapun bukan mudah nak kurus, nak gemuk senang je. Makan banyak-banyak.

Videoklip By Fauzi AISUNAM

sempat dia send pic dia makan durian, Budu memang paling tak suka durian Haha
Semalam, Fauzi AISUNAM ada send beberapa video klip nyanyian dia, antaranya bertajuk SEHATI SEJIWA dan lagu terbaru beliau BUKAKAN KU JALAN. If dia ada bagi Budu CD promo tapi ianya bukan video sorry tak dapat budu nak share. Semalam, Budu just tengok je video nyanyian dia, yang dia tunjukkan pada member Budu, malas pula nak menyampuk. Al maklumlah Budu kan pemalu orangnya. Lagipun Budu ni buta bab muzik ni. Apapun sedap juga didengar, tambahan pula gaya dia, suara dia mengingatkan Budu pada penyanyi Ramli Sarip tu. Perghhh lagend tu.

video
-Sehati Sejiwa-

video
+Bukakan ku Jalan+

Di Ambil Kesempatan

Hari ni, Budu nak emosi sikit. Semalam sahabat Budu ada datang mengadu tentang dirinya yang DOWN. Ya, sesiapa pun termasuk diri Budu sendiri, sometimes kita akan pasti merasa sekali dalam hidup dugaan yang teruk dan kita tak berdaya lagi nak bangkit berdiri. Adakalanya kita tak boleh tipu kita letih, kita kecewa tatkala

EVENT : Majlis Pelancaran Kibar Jalur Gemilang 2016

Ini punya event dah lama. Asalnya member yang invite dekat FB. Budu ni fahamlah perangai, memang payah nak bergaul dengan orang terutama event-event ni sebab blog Budu bukan blog berdasarkan keuntungan or blog cari makan. Hanya sekadar blog sampah dan diari online sahaja. Al kebetulan pula, blogger Wawa ajak pergi jumpa member dia yang bertugas di Hospital Port Dickson. So, dapatlah kitorang ke Majlis Pelancaran Kibar Jalur Gemilang Peringkat Negeri Sembilan yang berlangsung di Pantai Teluk Kemang.

FAUZI AISUNAM, Siapa?

Alhamdulillah atas rezeki yang ALLAH bagi tak terhingga. Hari ni, Budu sesat dalam bandar Kuala Lumpur kes malas nak search lokasi rumah member. Sekali makan langsat (sesat mat barat). Sekali berhenti tepi highway search walau line macam siput. La...dekat Ukay Perdana ke? Tepuk dahi sat. Budu dah salah simpang dua tiga kali sebelum tiba di lokasi member. Lepas tu ngeteh jap di OLD TOWN SETIAWANGSA, hilang dahaga.

PERINGATAN

Assalamualaikum
Ini adalah blog peribadi saya. Saya tidak izinkan komen yang tidak membina, bersifat perkauman atau berbaur politik. Entries ilmu digalakkan share untuk renungan bersama.Namun setiap pendapat yang saya utarakan tidak semestinya tetap. Andai ada sabarang teguran, pertanyaan..sila komen atau email budubilis88@gmail.com