Pages

PKP 3.0 : Salam Aid-Adha 2021


 Assalamualaikum dan selamat hari raya aid-adha kepada semua rakan blogger. Firstly, saya menyusun jari memohon maaf atas segala khilaf dan bait kata dalam setiap penulisan jika ada mengguris hati mana-mana pihak.

PKP 3.0 : Ujian Manometri dan Anorektal

 

12/7/2021

Ini merupakan test ke-2 di Unit Endoskopi dan pertama kali bagi ujian M&A ini. Disebabkan test ni Nurse dia tak tulis masa perlu hadir jadi Budu lengang kangkong la sikit. Tak rushing sangat tapi tetap kena sampai sebelum tengahari.

PKP 3.0 : Keputusan Test Endoskopi pertama

 

Temujanji di Usains HUSM dengan Prof.Lee start pukul 12.30 tengahari. Walaubagaimana pun Budu tetap kena bangun awal  sebab nak bagi makan kucing dulu, pastikan pokok bunga semua tersiram, nak gosok baju dan tudung juga dan baru boleh mandi dan make-up. Hihi.

PKP 3.0 : Resepi Spagetti Mashroom Carbonara By Budubilis

Mymadam suka sangat kalau Budu masak Spagetti. Kadang dia komplen juga sebab Budu suka masak pedas. Apapun hari ini Budu nak kongsikan Spagetti yang Budu buat minggu lepas tetapi kali ini Budu share resepi mudah yang korang boleh beli bahan dia di kedai je. Kalau nak cepat boleh la guna resepi ni. Apapun Budu harap bermanfaat buat korang yang tengah bosan kat rumah tu.

PKP 3.0: Dugaan

 

Assalamualaikum..


Hari ni macam stress giler. Bangun pagi dapat plak email dari google adsense yang google adsense dalam blog ini dibekukan sementara waktu atas sebab tertentu. Ada yang kata kemungkinan untuk google adsense kembali seperti biasa tu agak mustahil.

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal