Pages

PKP 3.0: Dugaan

 

Assalamualaikum..


Hari ni macam stress giler. Bangun pagi dapat plak email dari google adsense yang google adsense dalam blog ini dibekukan sementara waktu atas sebab tertentu. Ada yang kata kemungkinan untuk google adsense kembali seperti biasa tu agak mustahil.

Jadi terpaksalah budu create blog baru atau google adsense yang baru. Nak delete akaun google dan blog yang ini macam sayang giler sebab blog ni macam satu nolstagia sebab Budu buka blog ni awal 2009 cuma dah banyak article yang Budu dah turunkan untuk disesuaikan dengan peredaran waktu. Ada hal yang dah tak layak untuk di kenang lagi. Kalau korang ada pendapat, sila tinggalkan komen di bawah okey.


Korang boleh follow blog Budu yang baru : kalampenulisan.blogspot.com tapi blog tu masih dalam fasa pembaikan. Nak adjust sesuai dengan tema yang Budu nak. Nama blog tu adalah cantuman nama parents Budu sebagai kenang-kenangan. Nasib jugalah ada backup blog account cuma nak mulakan dari awal tu sangat-sangat memenatkan. 

8 comments:

 1. Alamakkkk terpaksa dibekukann ya, atas sebab apa tuuu? Mimpi ngeri kan kalau berlaku macam tuuuu, susah payah nak dapat adsense, tiba tiba dibekukannn. Semoga dipermudahkan segala urusan Budu :)

  ReplyDelete
 2. kak mieja datang sini:)
  moga baik-baik aja adsense....

  ReplyDelete
 3. adoiii kenapa pula. mcm2 lah GA. harap dipermudahkan

  ReplyDelete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal