Pages

Fokus Untuk Berniaga

Assalamualaikum,

Hari ni bangun awal pagi lepak McD. Fikirkan apa yang berlaku semalam dan fikir apa yang akan jadi hari ini dan esok tapi otak ni lebih fikir dua bulan dari sekarang. Fikir perancangan untuk survey negara orang, mana tau kalau ada rezeki boleh bina kerjaya kat sana. Atau membawa sesuatu dari sana ke sini.



8 tahun Budu menceburi bidang perakaunan dan perkeranian, susah senang perit semua ada tapi banyaknya jatuh tersungkur. Selepas operation tumor, Budu ambil keputusan untuk berhenti kerja dan insya ALLAH awal tahun depan Budu nak ikut kursus usahawan seterusnya mungkin ambil diploma atau degree dalam bidang feshion. Ya...ya...Dulu Budu memang tak minat kerja-kerja orang perempuan ni. Annoying sangat. Tapi ini salah satu lubuk rezeki juga. Letih la asyik beli baju Online je. Budu merancang nak buat biz, mungkin dah tiba masanya untuk jadi WANITA. hehe

6 comments:

  1. oi....nak tuju lagu untuk bb. I'M NOT A GIRL NOT YET A WOMEN by Britney Spears. haha. chaiyok2!. btw....gambar tu nampak sweet. bahu sapa tu? akekeke. best ah nak blaja fashion. nnt tolong jadi wa punya fashion designer. hehe

    ReplyDelete

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal