Pages

Videoklip By Fauzi AISUNAM

sempat dia send pic dia makan durian, Budu memang paling tak suka durian Haha
Semalam, Fauzi AISUNAM ada send beberapa video klip nyanyian dia, antaranya bertajuk SEHATI SEJIWA dan lagu terbaru beliau BUKAKAN KU JALAN. If dia ada bagi Budu CD promo tapi ianya bukan video sorry tak dapat budu nak share. Semalam, Budu just tengok je video nyanyian dia, yang dia tunjukkan pada member Budu, malas pula nak menyampuk. Al maklumlah Budu kan pemalu orangnya. Lagipun Budu ni buta bab muzik ni. Apapun sedap juga didengar, tambahan pula gaya dia, suara dia mengingatkan Budu pada penyanyi Ramli Sarip tu. Perghhh lagend tu.

video
-Sehati Sejiwa-

video
+Bukakan ku Jalan+

No comments:

Post a Comment

COPYRIGHT@Hak Milik Kekal